Anser operatiekliniek: Meeste operaties gaan door

Het Coronavirus heeft er in korte tijd voor gezorgd dat veel reguliere patiëntenzorg stil is komen te liggen. Toch is het gelukkig zo dat patiënten met een vorm van kanker, in de meeste gevallen gewoon kunnen worden behandeld. Ook in de Anser prostaatoperatiekliniek gaan de meeste prostaatoperaties gewoon door. Bij elke patiënt wordt uiteraard gekeken of het verantwoord is en of de operatie uitgesteld kan worden tot het risico op besmetting buitenshuis verminderd is. Maar soms kan je de operatie beter niet te lang uitstellen en in dat geval staan onze specialisten ook nu voor u klaar.

De acht Anser prostaatcentra zijn direct toegankelijk. Daarbij worden alle middelen ingezet om uw bezoek veilig te laten verlopen. Dit gebeurt volgens de standaard van het ziekenhuis en binnen de adviezen van het RIVM. Op dit moment is er in de Anser prostaatoperatiekliniek geen wachttijd. Alle operaties worden waar nodig en gewenst binnen 3 weken verricht. U krijgt altijd een van de vier meest ervaren operateurs van Nederland.

Foto: John Rietbergen, Sjoerd Klaver, Melanie Gan en Martijn Busstra, de operateurs van de Anser prostaatoperatiekliniek.