Welkom bij Anser

Voor onderzoek, diagnose en nazorg kunt u terecht in één van deze acht ziekenhuizen bij u in de buurt. Als een operatie nodig is, wordt u (mogelijk) verwezen naar de gespecialiseerde Anser prostaatoperatiekliniek in het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam. In deze kliniek werken de meest ervaren operateurs vanuit de acht ziekenhuizen samen.

Dit betekent voor u:

  • Diagnose door middel van de nieuwste en meest patiëntvriendelijke technologie.
  • Een team van specialisten dat gezamenlijk uw gegevens (zoals uw medische voorgeschiedenis en specifieke kenmerken van de prostaatkanker) beoordeelt en een behandelplan opstelt.
  • Operateurs met de meeste ervaring op het gebied van prostaatoperaties.
  • Continue verbetering van de prostaatzorg door onderlinge resultaten te vergelijken.

Het Anser prostaatnetwerk legt de Anser prostaatcentra de hoogste Europese kwaliteitseisen op. U vindt dus de beste prostaatzorg bij onze Anser prostaatcentra en in de Anser prostaatoperatiekliniek.

Robot
In de Anser prostaatoperatiekliniek opereren de specialisten met behulp van de da Vinci robot. Daardoor kunnen zij zeer nauwkeurig werken en blijven er geen grote littekens achter in de buik. Door deze manier van opereren, de samenwerking tussen de artsen en het vergelijken van zorguitkomsten, heeft u minder kans op bijwerkingen na de operatie, zoals urineverlies of erectieverlies. Hierdoor herstelt u sneller.

Operateurs met de meeste ervaring
Naar verwachting worden in de nabije toekomst 1.000 operaties per jaar uitgevoerd in de kliniek. Dit maakt Anser prostaatkliniek de grootste en meest ervaren zorgverlener in Nederland op het gebied van prostaatzorg.